Event programma

Days
Hours
Minutes
Seconds

18u30 - Ontvangst met hapje en drankje

20u00 - Avondshow JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar

21u30 - Netwerkreceptie en dessertenbuffet

23u00 - Einde

Event programma

0Days
0Hours
0Mintues
0Seconds

18u30 - Ontvangst met hapje en drankje

20u00 - Avondshow JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar

21u30 - Netwerkreceptie en dessertenbuffet

23u00 - Einde

Genomineerde laureaten

Julie Vets

Julie Vets

GO FLUO
IMG_5120

Thomas Vanderhoydonck

Fietsen De Geus
Filip Smet

Filip Smet

Amotek Technologies

Moderatoren

Het wordt alvast een boeiende en wervelende show gemodereerd door Matthias Browaeys en Jeroen Poels, bekend van de podcast Goe bezig voor en door jonge ondernemers! 

Moderatoren

Het wordt alvast een boeiende en wervelende show gemodereerd door Matthias Browaeys en Jeroen Poels, bekend van de podcast Goe bezig voor en door jonge ondernemers! 

Wall of fame

Media – Architect

Als je als KMO een strategisch communicatieplan wil, moet je daarvoor aankloppen bij tal van stakeholders: strategie, design, copy,… En dan is er nog online marketing én het mediaplanning luik. “Dat kan anders”, dacht Nickolas Delanghe zeven jaar geleden. En dus richtte hij Media-Architect op: een alles-onder-één-dak communicatiebureau, specifiek voor KMO’s.

Eerlijk, no-nonsense maar vooral missiegedreven: met deze aanpak liet hij als jonge ondernemer Media-Architect uitgroeien tot een toonaangevend agency met 15 teamleden. Daarnaast vaart Media-Architect onder het bewind van kapitein Delanghe nog steeds stevig verder met enkel en alleen eigen middelen.

Goni

Als zaakvoerder van het familiebedrijf, gespecialiseerd in slasoorten, tuinkers & paksoi, weet Nico wie zijn stakeholders zijn. Hij gelooft in een vergaande service voor zijn klanten, maar gelooft ook rasecht in het volledige team als rots in de branding voor Goni. Een succesformule die hun producten als beschikbaar maakte in elke Belgische supermarkt, onder hun eigen naam of als huismerk. een resultaat van de visie van Nico voor Goni.

Fingo

Gert Van Cauwenbergh is de stuwende kracht achter familiebedrijf Fingo, een toonaangevende producent van zowel gewapende als voorgespannen betonweefsels.  Met zijn sterk ondernemersverhaal nam hij zowel de publieksprijs als de JCI Award Antwerpse Jonge Ondernemer mee naar huis!

QdB

Quality by Design (QbD) levert consultancydiensten aan bedrijven in onder andere de life sciences -(farmacie, biotechnologie en medical devices), cosmetica-, health care- en voedselindustrie.

QbD is uniek in de consultancywereld, omdat ze niet enkel actief zijn binnen de klassieke vormen van de life sciences, maar daarnaast ook expertise in huis hebben op gebied van medical devices, personalized medicine, enzovoort. Met zijn jarenlange ervaring helpt QbD deze bedrijven bij de opzet en verbetering van kwaliteitsbeheer, en daarmee bij een optimale validatie van producten en processen.

Hiervoor heeft QbD meer dan 175 specialisten op het gebied van validatie, technologieoverdracht en kwaliteitscontrole in dienst. Het gerenommeerde bedrijf heeft kantoren in België (HQ), Nederland, Spanje, Mexico en Colombia en mag zowel kleine, innovatieve bedrijven als invloedrijke, wereldwijde ondernemingen tot zijn clientèle rekenen.

Klanten van QbD zijn onder andere Alcon, DSM, Genzyme, Janssen Pharmaceutica, MSD, Pfizer, UZA en Wase Werkplaats.

Wim Verhuur

In 2002 startte Wim in bijberoep een verhuurbedrijf voor bouw- en tuinmachines met slechts 1 wiellader en 1 graafmachine. In 2004 ging hij fulltime met het bedrijf verder. Echtgenote Sofie Jerumanis zegde haar job in het onderwijs op en ging fulltime meewerken. Wim Verhuur heeft nu 45 werknemers en maar liefst 2.300 machines voor de verhuur, van toestellen voor bouw en tuin tot hoogtewerkers en grondverzetmachines.

Studio Dott

Pieter Lesage richtte Studio Dott op in 2000, nog tijdens zijn studies Productontwikkeling in Antwerpen. Vandaag is Studio Dott een allround creatief design bureau met kantoren in Antwerpen en Hong Kong

Studio Dott ontwerpt fysieke en digitale producten, interieurs, diensten, merken en strategie. Dit steeds vanuit een methodiek en filosofie waarbij de interacties en ervaringen van de mens centraal staan, zonder de kostprijs uit het oog te verliezen.

Fluidda

Dr. Jan de Backer richtte in 2005 FLUIDDA op en opende intussentijd divisies in Mumbai (2010), New York (2012) en Lissabon (2015). Jan ontwikkelde met zijn team onder meer de gepatenteerde technologie, “Functional Respiratory Imaging” of FRI, genaamd. De FRI geeft een unieke kijk in de structuur en de functie van de longen van patiënten en is een nauwkeurige diagnostische methode die het mogelijk maakt om medicatie voor longziekten sneller en goedkoper te ontwikkelen m.o.o. een optimale behandeling waardoor de “trial and error” aanpak vermeden wordt.

Biolectric

In de mest die 1 koe jaarlijks produceert zit even veel energie als in 400 liter diesel brandstof… Daarin zag Philippe Jans vier jaren geleden door de technische uitdaging een enorme business opportuniteit. Nu 4 jaren later zijn er 100 installaties verkocht en telt Biolectric een groeiende team van 15 personeelsleden. Recent heeft het bedrijf ook zijn internationale vleugels uitgeslagen, met vertegenwoordiging in 7 Europese landen van Zweden tot Italië.

Interacto

Pieter Janssens (29) is managing director van het digital agency Intracto uit Olen. Hij richtte het bedrijf op einde 2005 tijdens zijn studies handelswetenschappen. In acht jaar tijd groeide Intracto uit tot een full service digital agency met meer dan 50 medewerkers en twee dochterondernemingen.

Boa Interior

Roman Willems uit Kasterlee is sinds 2007 zaakvoerder van Boa Interior. Roman, die de meubelmakerij en het ondernemerschap blijkbaar in zich heeft, overtuigde banken en klanten en zette in amper enkele jaren een interieurbedrijf op poten dat samenwerkt met diverse architecten uit de provincie Antwerpen. Ondertussen kon hij zijn machinepark uitbreiden en zijn bedrijf sterk doen groeien. Boa Interior ontwerpt, maakt en plaatst interieurinrichtingen op maat. Het ganse proces gebeurt in eigen beheer en tijdens dit proces staat de klant steeds centraal. De klant krijgt een persoonlijk ontwerp en een persoonlijke begeleiding tijdens het traject. De geautomatiseerde productie is ontwikkeld om deze aanpak te ondersteunen.

StarMeal

Groenten, daar moet je Lieven Vanlommel niks over wijsmaken. Als CEO van StarMeal weet hij wat hij wil: groenten combineren, onverwachte smaken bijeen brengen. Kortom, groenten terug sexy maken. Met StarMeal – “Great food for great people” – levert hij nu al jaren verse groenteslaatjes aan winkels en warenhuizen over heel België en Nederland. Momenteel zet StarMeal ook eerste stappen in Frankrijk en Duitsland. Zo wil Lieven zijn missie waarmaken om iedereen te helpen gezond en toch lekker en gemakkelijk te eten.

Projective

Stefan Dierckx van Projective uit Kontich kreeg op 7 april 2011 de JCI Award voor de beste Antwerpse provinciale Jonge Ondernemer. Projective is actief in IT projecten voor de banken verzekeringsector.

Met dank aan onze partners